Menu Sluiten

Site Over Pvc Deuren

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!

More info

tags: Pvc Deuren – Informatie Pvc Deuren – Diensten Pvc Deuren – Aanbod Pvc Deuren – Offerte Pvc Deuren – 

Wenst u meer info over site over pvc deuren kijk dan vlug op https://www.vermeulenramen.be/nl | Site Over Pvc Deuren

Deuren Site Over PVC Deuren

PVC deuren zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en stijlvolle uitstraling. Maar wat maakt een PVC deur anders dan andere soorten deuren? In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen, eigenschappen en installatie van PVC deuren. Als je op zoek bent naar nieuwe deuren voor je huis, lees dan verder en ontdek of PVC deuren de juiste keuze voor jou zijn.

Wat zijn PVC deuren?

PVC deuren zijn gemaakt van polyvinylchloride, een kunststof materiaal dat stevig en duurzaam is. Het wordt gebruikt voor het maken van ramen, deuren en andere producten voor zowel binnen- als buitengebruik. PVC deuren hebben een kern van schuim waardoor ze lichter zijn dan andere deuren en daardoor gemakkelijk te hanteren en te installeren zijn.

Voordelen van PVC deuren

 1. Onderhoudsgemak – PVC deuren zijn bijna onderhoudsvrij, wat betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan schuren, verven of lakken. Je hoeft alleen af en toe het oppervlak af te vegen met een vochtige doek om het schoon te houden.
 2. Duurzaamheid – PVC is een duurzaam materiaal dat niet rot, corrodeert of kromtrekt, zelfs niet in vochtige omgevingen. Dit betekent dat PVC deuren lang meegaan en hun kwaliteit behouden.
 3. Isolatie – PVC deuren hebben uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor ze helpen bij het behouden van de temperatuur in je huis. Dit kan resulteren in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.
 4. Stijlvol – PVC deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder imitatiehouten afwerkingen, waardoor ze perfect aansluiten bij elk interieur.
 5. Geluidsisolatie – De geluidsisolatie van PVC deuren is beter dan die van andere materialen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die in een drukke omgeving wonen.

Installatie van PVC deuren

De installatie van PVC deuren is een relatief eenvoudig proces, maar het is belangrijk om een ervaren professional in te schakelen om ervoor te zorgen dat de deuren correct worden geplaatst. Hier zijn enkele belangrijke stappen in het installatieproces:

 1. Verwijder de oude deuren en maak het deurgat schoon.
 2. Meet de juiste afmetingen voor de nieuwe deur en knip deze op maat.
 3. Plaats de deur in het deurgat en zorg ervoor dat deze waterpas staat.
 4. Bevestig de scharnieren en de deurkruk.
 5. Plaats de tochtstrips en de beglazing.
 6. Test de deur om er zeker van te zijn dat deze goed sluit en isoleert.

Onderhoud van PVC deuren

Zoals eerder vermeld, zijn PVC deuren bijna onderhoudsvrij. Er zijn echter enkele eenvoudige stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien en optimaal blijven presteren:

 1. Gebruik een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel om de deuren schoon te maken.
 2. Vermijd schurende materialen en agressieve chemicali├źn die het PVC kunnen beschadigen.
 3. Controleer regelmatig de tochtstrips en vervang deze indien nodig.
 4. Smeer de scharnieren om ervoor te zorgen dat de deur soepel blijft bewegen.

Conclusie

In dit artikel hebben we de voordelen, eigenschappen en installatie van PVC deuren besproken. Het is duidelijk dat PVC deuren een uitstekende keuze zijn voor huiseigenaren die op zoek zijn naar duurzame, onderhoudsarme en stijlvolle deuren. Als je geïnteresseerd bent in het upgraden van je deuren, overweeg dan zeker PVC deuren als een geweldige optie!

Wil je meer informatie over PVC deuren of ben je op zoek naar professioneel advies? Neem contact op met Vermeulen Ramen voor al je vragen over PVC deuren en andere raam- en deuropties. Kies voor kwaliteit, kies voor Vermeulen Ramen!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Site over pvc deuren

!–StopPubText–>.